De tio populäraste spelautomaterna som finns på marknaden

När man väl sätter sig för att börja spela på ett onlinekasino så är det ofta man tar sig en funderare på vilket spel man ska spela. Detta gör att man tillslut faller tillbaka på en spelautomat man spelat på förr och som man är ganska trött på. Men om jag nu säger att i denna artikeln så kommer du hitta tio av de populäraste spelautomaterna som finns på marknaden? Har jag nu din uppmärksamhet? Bra. Låt oss fortsätta.

Vilka är då dessa spelautomater?

I sektionen nedanför kommer vi lista de tio spelautomaterna vi anser vara de bästa (och de är de populäraste) spelautomaterna du kan spela på i nuläget. Denna lista kommer dock vara utan inbördes ordning, så du får avgöra helt själv vilket spel som passar just dig. Men vi är också övertygade att du testat på någon av dessa spel.

  • Gonzo’s Quest av NetEnt – Ett unikt 3D-spel som får dig att ge dig ut på jakt för den förlorade staden av Guld, Eldorado. Detta spel har fem hjul på tre rader med 20 vinstlinjer. Detta spelet är fyllt av överraskningar och spelas av många än idag.
  • Book of Ra Deluxe av Novomatic – Ett egyptiskt tema som gör att man lätt faller in i dess värld. Med fem hjul på tre rader och tio vinstlinjer som betalar ut i medel till hög klass kommer du inte bli besviken. Självklart finns det funktioner som free spins och bonusspel. Så ta på dig din bästa Indiana Jones-hatt och börja utforska denna spelautomat idag!
  • Dead or Alive av NetEnt – Ett vilda västerntema som gör så spelaren måste vara på tårna. Detta spel har fem hjul på tre rader men med nio vinstlinjer. Dessa betalar ut väldigt bra och har en total gräns på 49 000 gånger insatsen!
  • Mega Moolah av Microgaming – Detta spelet har du självklart hört om. Med fem hjul och tre rader med 25 vinstlinjer kan du spela för att håva in de stora pengarna. Mega Moolah har nämligen en progressiv jackpot som bara blir större ju mer folk spelar. Har du tur får du chansen att spela för just dessa pengar!
  • Mega Fortune av NetEnt – Likt Mega Moolah är detta också ett spel med fem hjul på tre rader med 25 vinstlinjer. Även här finns det chans för att vinna en stor jackpot då även detta spel har progressiv jackpot. Chansen att förändra livet finns i detta spel!
  • Starburst av NetEnt – Detta kan vara det populäraste spelet som skapats. Med sina fem hjul på tre rader och 10 vinstlinjer så sugs du in i en värld som har den arkadkänslan man letar efter. Specialfunktioner som är unika gör att detta är värt att spela på.
  • Great Blue av Playtech – Ge dig ut på djupt vatten i detta fem hjul på tre rader med 25 vinstlinjer som betalar ut väldigt stort. Har du tur kan du trigga igång 33 free spins eller 15x insatsen. Det är detta som gör detta spel så unikt och slagkraftigt.
  • Forty Super Hot av EGT – Frukter i massor! I detta fem hjul på fyra rader med 40 vinstlinjer har inga direkta specialfunktioner utan erbjuder istället vinster som 500x och 1000x insatsen. Lägg också till att när du vinner så blir vinstlinjen helt i eld!
  • Zeus av WMS – Var gud av Olympos för en dag i denna spelautomat som har fem hjul på tre rader och 30 vinstlinjer. Vinn massvis med free spins och låt dig förvandlas till en gud idag!
  • Cleopatra av IGT – Ytterligare ett spel med egyptiskt tema. Denna spelautomat har fem hjul på tre rader med 20 vinstlinjer. Här finns det en jackpotvinst att landa på hela 10 000 mynt!

Spela med måtta

Även om vi slår ett slag för de populäraste spelautomaterna så slår vi även ett slag för att ni ska spela med måtta. Spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora.

Related Posts

få dina sociala medier att växa

Hur Man Får Sina Sociala Medier Att Växa

Med den rådande digitala revolutionen så är det många som har börjat att både visa upp sina vardagar och intressen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *